Te koop aangeboden:

Caitlyn moest vandaag als huiswerk voor school een verkoopadvertentie voor zichzelf schrijven. Dit zou ik er als haar trotse mama van gemaakt hebben. 

Te koop aangeboden:

Een meisje van net 11 jaar. Ze heet Caitlyn en heeft groene ogen en prachtige lange blonde krullen. Ze heeft een aanstekelijke lach die altijd en overal het zonnetje laat schijnen. 

Caitlyn kan uitstekend leren, zit in alle plusgroepen van haar klas en in Kidslab en heeft voorlopig schooladvies VWO gekregen. Ze denkt erover om later psycholoog te worden maar ook schooljuffrouw en vlogger staan hoog op haar lijstje. Ze is ontzetten lief, behulpzaam en zorgzaam voor iedereen om haar heen. Caitlyn houdt veel van haar oudere zus Charlotte en van haar kleine broertje Liam al kunnen ze natuurlijk ook ruzie maken als de besten! Onze yorkie Juulke is haar beste harige vriendje en wordt (wel op dringend verzoek) graag door haar uitgelaten.

Haar hobbies zijn tennissen, lezen en het spelen van computerspelletjes. Een goede wifi-verbinding is daarom vereist. Van wie ze het heeft (oma Koningsbosch?) is ons een raadsel, maar ze kan werkelijk fantastisch tekenen, liefst gewoon in zwart wit. Caitlyn luistert liefst de hele dag naar muziek. Haar favoriete groep is 21 Pilots is en hiervan heeft ze een zwart met gele hoodie die ze liefst iedere dag zou dragen. Gelukkig luistert ze haar muziek wel altijd met oortjes dus we hebben nog geen discussies gehad over een aanvaardbaar volume. 

Helaas is Caitlyn een conservatieve (of zeg maar gerust hele slechte) eter. Tosti’s ham-kaas, airfryer, pompoensoep, visfrietjes, pannekoeken en spaghetti bolognese behoren tot haar lievelingsgerechten en moeten regelmatig op het menu staan. Spruitjes en andere groenten zijn helaas minder gewenst. Ook zal ze niet snel nieuwe gerechten uitproberen en met uiteten doe je haar daarom niet echt een plezier. 

Langzaamaan begint Caitlyn ook te puberen.  Ze kan soms een grote mond hebben en behoorlijk dwars en nukkig zijn. Daarbij kan ze zich helemaal afsluiten voor alles en iedereen om haar heen. Vaak is ze erg onzeker over zichzelf en ze heeft totaal niet in de gaten wat een fantastische mooie, lieve en slimme meid ze eigenlijk is. We hebben er echter alle vertrouwen in dat het met de tijd en met veel liefde en positiviteit helemaal goed gaat komen met dit bijzondere meisje. 

De prijs voor deze leuke tiener is gezamenlijk overeen te komen maar bestaat in ieder geval uit minimaal 21 nullen. Levering vindt plaats binnen 7 dagen na ontvangst van de gehele koopprijs. Desgewenst kunnen tegen meerprijs kleding en andere persoonlijke bezittingen ook worden overgenomen, maar dan is een klein vrachtwagentje wel aan te raden. 

Scroll to Top