Speciale aanbieding!

Na twee weken geleden onze jongste dochter Caitlyn in de uitverkoop te hebben gegooid, is het nu de beurt aan onze zoon. Onze Liam is deze keer onze speciale weekaanbieding die voor helemaal niets bij ons weg mag! 

Te koop aangeboden: 

Een lieve kleine krullebol met prachtige bruine ogen die, vanaf het moment dat hij wakker is tot het moment dat hij weer gaat slapen,  de oren van je hoofd praat. Hij heet Liam (maar reageert ook prima op Liempie of Liempedorus Maximus) en is, ondanks dat hij al 7 is, nog steeds dol op knuffelen. Onze Yorkie Juulke is zijn beste vriend en Liam beweert zelfs in hondentaal met hem te kunnen praten. Hiervan is vooralsnog echter nog geen onomstotelijk bewijs voor handen en we zullen hem op dit punt dan ook op zijn woord moeten geloven. 

Hoewel hij er behoorlijk vaak ruzie mee maakt en zijn rol van irritant klein broertje meestal met verve speelt, kan hij het toch redelijk goed vinden met zijn twee grote zussen. In ieder geval beschermt hij hen altijd fanatiek: wie aan zijn zusjes komt, komt aan hem en zit flink in de nesten. Hij kan er dan ook totaal niet tegen als zijn zusjes verdriet hebben en komt ze dan meteen troosten. Ook zijn mama kan bij hem geen kwaad doen en kan iedere dag op veel complimentjes en lieve knuffels rekenen. Met zijn papa stoeit hij graag en gaat hij ook graag op autojacht. 

Samen met papa op zondagmiddag Formule 1 kijken, is Liam’s grote hobby. Als corona geen roet in het eten gegooid had, had Liam afgelopen mei dan ook 3 dagen vooraan gestaan op het Circuit van Zandvoort. Noodgedwongen is de hoop op een thuisoverwinning van zijn grote held Max Verstappen nu met een jaartje uitgesteld. 

Liam speelt graag met zijn autootjes van Cars en met zijn uitgebreide collectie Paw Patrol speelgoed. Noem een voertuig of figuurtje en hij heeft het, om nog maar te zwijgen van de complete DVD collectie. Overname van dit speelgoed (tegen elk aannemelijk bod) wordt dan ook zeer aanbevolen. 

Het allerliefste speelt Liam echter spelletjes op zijn playstation, nintendo of gewoon op de computer. Goede wifi is dan ook een absolute must. Minecraft, Roblox, Mad City en zelfs Royal High hebben dan ook geen geheimen meer voor hem. Desgevraagd is Liam ook graag bereid om je de fijne kneepjes van deze spelletjes tot in detail uit te leggen. Deze uitleg verpakt hij ook graag in een leuke vlog naar het voorbeeld van zijn grote helden Ronald Vledder en Dutchtuber Job waar hij (helaas zonder koptelefoon!) tot vervelens toe naar kan kijken. 

Liam verheugt zich er erg op om dit winterseizoen samen met zijn beste vrienden Luca en Sem op tennisles te gaan. Van zwemmen is hij helaas minder fan. Zijn A diploma is helaas nog niet in de pocket en een  eventuele koper moet over de nodige overredingskracht beschikken om deze kleine man op zondagochtend om half negen naar zwemles te kunnen krijgen. Vrijzwemmen vindt hij dan gelukkig wel weer erg leuk en voor een goed watergevecht met zijn vrienden kun je hem desnoods midden in de nacht wakker maken. 

Op school doet Liam het heel goed, al zou zijn werktempo iets omhoog moeten. Hij houdt van lezen en kan al goed rekenen en klokkijken. Op schrijven doet hij heel erg zijn best want op deze leeftijd wil hij zich beslist nog niet vast leggen op een studie medicijnen. Het tekentalent van oma Koningsbosch en zijn grote zus Caitlyn heeft Liam helaas niet echt meegekregen. Zijn tekenstijl laat zich dan ook het beste omschrijven als primitief minimalistisch. 

Liam is net als zijn zus Caitlyn ook geen geweldig goede eter. Vooral ontbijt en lunch zijn verre van zijn favoriet en slaat hij het liefste over. Een koper is dan ook gewaarschuwd dat liefdevol gesmeerde broodjes overal opduiken behalve in Liam’s maag. Voor spaghetti en lasagna heeft Liam echter altijd plek en ook mama’s quiche behoort tot zijn favorieten. Ook de zalmhapjes en visfrietjes van de plaatselijke visboer kunnen op zijn goedkeuring rekenen. Snoepjes, koekjes en plakjes worst gaan er ook altijd goed in en Reine Claude limonade siroop zal in grote hoeveelheden moeten worden ingeslagen. 

Tot slot verdient het aanbeveling om Liam altijd in zijn eigen bedje te laten slapen. Bij slapeloosheid of enge dromen klimt hij nog heel graag gezellig bij papa en mama in het tweepersoonsbed. Vervolgens gaat hij dan zodanig woelen en overdwars liggen dat deze laatsten het slapen gevoeglijk op hun buik kunnen schrijven. 

Al met al is Liam echt een schat van een zoon waar we ontzettend veel van houden en heel trots op zijn. Bovenstaande wervende verkoopadvertentie ten spijt, gaat hij dan ook voor geen goud bij ons weg! 

Scroll to Top